Beoordelingen van Het Surinaams Huisje Diemen

Recente recensies van Het Surinaams Huisje Diemen

5 sterren na 367 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd blij dat ik bij jullie heb besteld

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker. Portie is goed gevuld. Deze rotitoko is echt de beste in omstreken. Daarnaast is de bezorging ook altijd netjes op tijd. Zeker een aanrader!!

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sauto soep van NEDERLAND!!!!!

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer heerlijk.

, 20-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en warm eten. Soato soep en bakka bana: top. Voor de kleintjes bami altijd goed!

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd lekker. Wel erg jammer dat ik. 2 uur lang op het eten heb moeten wachten en zelf contact moest opnemen om te vragen waar het bleef

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was van smaak echt top! Bezorging op een zondag binnen 35min (chapeau!) Het was nog lekker warm toen het aankwam. Enige wat voor mij persoonlijk minpuntjes waren is de baka bana deze zat vol olie. (Heb ze thuis platgedrukt in keukenpapier) en de Telo had ik zonder iets besteld en kreeg het met bakkeljauw. Ik ben daar allergisch voor. Maar al met al. Jullie hebben er een nieuwe klant bij ❤! Bedankt Surinaams huisje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een redelijk grote bestelling. We hebben allemaal heerlijk gegeten. Bezorging was 20 minuten te laat, dat was jammer en we misten een extra kerrie ei bij de roti rol waar wel voor betaald was. Maar kwaliteit was wederom zeer goed!

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste roti van Amsterdam. Umami,, heerlijk vers en warm bij aankomst. Elke keer weer een feest.

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjawmin was gewoon yumyum noodles heel papperig ielg . Kip was zo droog en smaakloos als ik weet niet wat. Ik zet nooit een review maar diit was niet te eten sorry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten as usual! Mijn favo!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkerste Surinaamse afhaal.

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer en lekker snel bezorgd

, 30-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste saoto van Damsco!

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heel erg lekker!

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en mijn gasten vonden het eten erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super lekker gegeten ! En niet te vergeten mooi op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even geweldig als altijd

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en zeer vriendelijke bezorger.

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, bedankt!

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ! eten is lekker. Eigenaar is heel flexibel en meegaand denk mee ! zeker een aanrader.

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede service en lekker eten!

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en vriendelijke bezorger

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en de Bami kip was heerlijk…😉

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere roti zoals altijd, en zeer vriendelijke bezorger

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. We hebben genoten.

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt lekker, lekkerder dan dit ga je nergens vinden.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd heerlijk!

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de bezorging op tijd en hebben we weer genoten van jullie heerlijke gerechten.

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lichtmetalen krul aangetroffen in eten (± 3cm)!

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer bij het Surinaams huisje besteld en weer heerlijk. Bami is top

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vriend en ik hebben erg gesmuld van het heerlijke en smaakvolle eten. We gaan zeker nog een keer bestellen.

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we gewend zijn, bestellen wel vaker het is altijd goed. Nu waren de 3 loempia’s modder vet, frituurolie lag zelfs in het zakje en de rotirol was niet warm. Jammer. We gaan niet meer bestellen. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. Niks dan lof. De bezorging duurde echter heel erg lang. Er werd aangegeven dat het een uur zou duren, maar duurde uiteindelijk anderhalf uur. Gelukkig werd er na een uur wel even gebeld dat er vertraging was. Na bezorging bleek het drankje te missen. Verder zou ik ook willen aangeven dat het plastic folie over de bakjes niet goed Te verwijderen is. Daardoor ben je lang bezig voor je kunt eten en zit je met allemaal kleine stukjes plastic. Als je niet goed oplet zit het zo door je eten. Dit moet echt beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als bij oma thuis.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is nooit wat op aan te merken omdat het heerlijk is maar het gebeurd te vaak dat onze bestelling te laat wordt afgeleverd. Vanavond wederom 20 minuten te laat geleverd dan de afgesproken 18:45 uur. Het is een verbeterpunt dat de leveringen op tijd moeten zijn.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk. We gaan hier bestellen!

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Maar heb anderhalf uur op mijn eten moeten wachten. Dat vind toch wel erg lang.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering , de maaltijden waren zeer goed en lekker. Dus een echte aanrader

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als Surinamer vind ik jullie eten kapot spangggg shitt, jullie roti vind ik de beste van Amsterdam. Keep up the good work! Bless

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere doks!! Wij wilden nog een portie bestellen maar ze zouden net sluiten. Gelukkig konden we het wel ophalen! Uiteraard tegen betaling.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal heel smakelijk! Super service dat ik last minute nog iets kon toevoegen aan de bestelling omdat we een onverwachte extra eter hadden. Wij bestellen hier zeker weer!

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkerste Surinaamse eten in zuid-oost!!! Zelf ben ik ook van Surinaamse afkomst dus weet waar ik over praat XD.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was echt lekker

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaak online maar eerste keer bij hetsurinaamshuisje.ik moet eerlijk zeggen alles was top.Bedankt voor de goede service en smaakvolle eten.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten lekker vers goed van smaak heerlijk

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd erg goed en prima op tijd !

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten heeft heerlijk gesmaakt en is op tijd bezorgd. Roti lams en tjauwmin kip is aan te bevelen.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Keurig optijd en vriendelijk. Alleen jammer dat ik heb betaald voor extra aubergine en deze er niet bij zat. Wel lekker gegeten gelukkig.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd. Pistolletjes vers. De bakabana’s overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service. Als ze iets later zijn met bezorgen, dan laten ze dat weten. Toppie

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker allemaal, top!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en heerlijk! Vriendelijke bezorger. Zeker weer hier bestellen.

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk Bamie met geroosterd kip en een super vriendelijke bezorgster. Zeker een aanrader!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd was het weer heerlijk!👌🏻

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijk gegeten

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Vriendelijk bezorgers !

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord heerlijk! Bedankt voor de fijne smeken, altijd genieten wat je ook besteld👍🏻

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk vooral de roti. Het vlees was erg zacht en heerlijk gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en het heeft goed gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Ik ga hier zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk !

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. En bezorging was ruim op tijd.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is superlekker, goed van smaak en bezorging top👍

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd, vriendelijke personeel !

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer heerlijk eten. Zeer aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten lpempia was de eerste keer was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd. Veel SU tentjes geprobeerd, deze is baas :)

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en snelle service . Lieve bezorger. Zeker aanrader

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was overheeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk zoals altijd. Heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Het was wel jammer dat we er een half uur langer op hebben moeten wachten. Ik denk dat de zaak goed loopt en ze het erg druk hebben.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Verse, grote porties. Alles netjes verpakt. Kortom een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! Echt voor herhaling vatbaar.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige eten en super vers. Bezorger aardig en kreeg zelfs gratis drinken. Netjes verpakt! Ik ben verkocht

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker & snel bezorgd Bedank & tot de volgende keer !

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en lekker eten

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was fantastisch en de bezorger erg vriendelijk.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Ook op tijd geleverd.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1 1/2 uur gewacht op de bestelling. Eten zoals gewoonlijk goed en warm. Helaas door de vertraagde bestelling gaan we niet meer bestellen hier.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer perfect!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heel erg lekker!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker zoals altijd

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed smaak. Eten was nog steed warm. Heb alles gekregen van mijn bestelling en nog een gratis drankje.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd top!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was superlekker, goed verpakt, heerlijke smaak ...kortom echt zoals roti hoort te smaken en aardige bezorger.👍

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten je hoeft niet lang te wachten. Goede service en zeer zeker een aanrader. Perfect en overheerlijk eten, goede kwaliteit

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Niets op aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk !

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! En heel veel eten.. top eethuisje.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti en saoto!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader! Al het eten was super lekker en zag er goed verzorgd uit.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeer vriendelijke bezorging.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Beste bezorgroti in Amsterdam e.o. Vriendelijke bezorgers. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel even maar dan heb je ook wat. Kwam goed warm aan. Weer heerlijk gegeten.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, niet te sterk en en niet te mild gekruid. Eindelijk lekker Surinaamse eten.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en niet duur

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd weer een feestje als we bij Surinaams Huisje besteld hebben. Behalve dat het altijd heel lekker is, zijn ze ook supervriendelijk!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mjammie.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg goede kwaliteit en heerlijk van smaak altijd ! en leuk altijd een frisdrank erbij gratis ! top surinaams 😜

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kei lekker en een half uur sneller dan ze zeiden

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd bezorgd. heerlijk gegeten (rijst lams) goede portie

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Maar ik heb maar 2 sterren gegeven. Wij hadden roti besteld. Daar zat de roti niet bij. Nadat we hier over hebben gemaild, hebben we hier na een dag wachten, nog steeds niets gehoord. Bijvoorbeeld een excuus ofzo? Sorry maar dat vind ik gewoon echt heel erg slecht.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig omdat wij het zo lekker vinden en het valt nooit tegen!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker maar die extra porties zijn niet zo extra als je zou verwachten. Dat is alleen een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was even verkeerd gegaan met de bezorging maar het is snel en netjes opgelost. De roti's kip en lams waren erg lekker. We hebben nu voor de 2de keer hier besteld. Kwaliteit en prijs zijn erg goed dus op naar de 3de keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really great food and for such convenient prices. My new favorite Amsterdam restaurant. Will definitely order more in the future!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en heerlijk eten! Smaakt zoals Surinaams eten moet smaken.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima op tijd :)

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties. Top!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 ster eten lekker

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verser en lekkerders kan het niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Prima hoeveelheid.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd en heerlijk ! Wij zijn tevreden! Thanx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische roti. Heerlijk mals vlees, flinke porties en ook de rotiplaat is van ongekende kwaliteit. Op zoek naar de beste roti van Amsterdam? Moet je hier zijn!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami met kip, roti rol vega met jus en baka bana met pindasaus was weer heerlijk

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu tweemaal besteld. En beide keren prima in orde en lekker. Een aanrader voor de liefhebber van Surinaamse keuken. Enige verbeterpuntje, kleintje, jammer dat niet alle bakjes afsluitbaar zijn. Maar dit is zeker geen dealbreaker, want in meeste gevallen vind men het eten zo lekker dat alles schoon op gaat.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Bedankt!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten. De saotosoep extra besteld voor de lunch de volgende dag en dat was heerlijk op een regenachtige, saaie thuiswerkdag!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Heerlijk eten zoals altijd!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten!!! We hadden 2 verschillende roti, bara gevuld verschillende en normale bara en stator. Wat ik fijn vind is dat alles apart verpakt is zodat jezelf kan kiezen hoeveel van wat bij de roti. Hebben onze vingers helemaal afgelikt. Ga zeker vaker bestellen

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten en ruim binnen de afgegeven bezorgtijd! Prima, voor zo doorgaan!!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik verdiend die 5 sterren. Ik bestel regelmatig hier.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en eten netjes ingepakt. Het was heerlijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Netjes verpakt ook 👌🏼 Wij zullen hier vaker bestellen..

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , goed op tijd en warm !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker en alles tiptop in orde!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! En super snel warm vers bezorgd! Beste tent van NL

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren besteld, altijd top!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very happy with the amount of vegan options that are offered and with the delicious flavours of all of it

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Mooie bakjes, niet alles bij elkaar gekwakt, maar netjes gescheiden. Hier gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Klein minpuntje was dat er toch jus bij de roti kip zat terwijl ik had aangegeven geen jus te willen.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry Maar u Kunt Niet lekker Koken jammer

Reactie van Het Surinaams Huisje:Jammer dat het eten niet bij u in de smaak gevallen is . Uit de meeste recensies die wij op de site krijgen blijkt het toch dat we heel goed kunnen koken . Waarschijnlijk bent u wat anders gewend en dat is helemaal niet erg .

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en een prima bezorging

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker (vers en lekker warm)

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk, meer dan genoeg en op tijd! 🙏🏼

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit restaurant verdient gewoon een Michelin ster!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Snelle bezorging! Zeker aan te raden.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed. De roti met Jus en garnalen, super lekker. Net als de baka bana met pindasaus ❤️❤️❤️

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd goed bezorgd en top kwaliteit ! we kregen een gratis frisdrank .. Wij zijn erg enthousiast en wij blijven bestellen !!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en een top service!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk snel geleverd

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het lekker. Wij hebben genoten, smaakte zeer goed.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Het Surinaams huisje. Voor herhaling vatbaar.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk en vers eten! Ondanks de drukte was de bestelling perfect en heb ik helemaal niet lang hoeven wachten !

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is elke keer weer heerlijk! Bezorging is meestal iets later dan gepland, maar dat heeft geen invloed op de kwaliteit dus alsnog een dikke 10!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti rol! Super smaakvol!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami kip en roti lamsvlees waren weer heerlijk

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

briljant als altijd! Beste van Amsterdam en omstreken.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima , warm bij aankomst , gebracht op afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodtje pom was doorlopen van vet Roti plaat pompoen sauto heerlijk

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk alleen de soep was jammer genoeg niet warm.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wât een lekkere roti... zeker ook de Vega!! En super service. Werd zelfs nagebeld of ik wel en geen jus wilde, toen ik per ongeluk vegan ipv Vega roti (maar met een ei) bestelde....

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitmuntende kwaliteit en top service

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten. Snelle en nette bezorging! De baka bana is heeeerlijk! O en de roti met garnalen ook

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kousenband was niet op smaak gebracht, de bara proefde overtijd, de chutney smaakte niet goed. Helaas viel alles dit keer tegen, de eerste keer dat we hier bestelde was het echt top.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en het eten was snel bezorgd! Ook vriendelijke hulp aan de telefoon toen we vragen hadden over het bestellen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top zoals altijd!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti met kip was heerlijk. Als ik tips zou mogen geven zou het zijn iets minder zout in de kip, de plaat zelf werd snel hard en wat meer aardappel bij de portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge-wel-dig. Als iemand mij vraagt waar die heerlijk, kwalitatief en hygiënisch kan eten dan staat het surinaamse huisje op nummer 1 ! Gulle porties, warm en op tijd. Super!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ok

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Klein puntje ter verbetering, bij de Saoto soep mag het bakje wel wat groter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele familie vond jullie roti kipfilet speciaal erg smakelijk.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen de broodjes waren jammer genoeg koud. Bezorgen was 25 min later dan aangegeven.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In goed overleg een afwijkende bezorgtijd afgesproken. Heerlijk gegeten, ruime portie

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als vorige keer prima! Eeg snel bezorgd!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntende roti zoals altijd, snel bezorgd, goed warm, vriendelijke service, toptent! Er miste twee sambals die ik had besteld naar dat kan gebeuren, die hou ik vast wel tegoed ;-)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers. Altijd goed. Altijd lekker. Die kokosflensjes zijn epic dus die raad ik zwz aan als toetje 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Lekker vers en een goede service

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties en schoon! zeker een aanrader!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker eten en hartstikke goede service!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties , bezorging op tijd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en netjes op tijd

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt meestal een uur, maar het eten is heerlijk. Wij bestellen volgende keer weer👍

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwachtte tijd was 18:55, bezorging was om 19:35

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en lekker eten

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets meer aardappel in de roti gemogen en 1 kip was meer bot dan wat anders. Rol had ook ietsje voller gemogen. Verder echt heerlijk en niet te pittig voor ons en de kids. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, heerlijke saoto en broodje garnalen. Zeer vriendelijke bezorger. Ik bestel hier weer.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd en eten was goed warm Goed van smaak en de saoto is zeker een aanrader! Bestel zo weer

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, en zeker niet de laatste keer! Erg lekker eten!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was weer heerlijk!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yum! Keurig op tijd en erg lekker!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Vriendelijke personeel! Aanrader!!!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook lekkere kaaskoekjes

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk👍🏻

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kip echt was echt genieten!! Hier was ik naar op zoek! Alles was lekker gemaakt...complimenten voor de kok (s)/ kokkin(nen), met zorg bereid en liefde. De roti is vers gemaakt en zacht en de rotipannekoek aardappel was heerlijk en vers gemaakt. Eindelijk weer een goed adresje waar je ook roti pannekoek met aardappelvulling kan krijgen, YES!! want was even zoeken hiernaar.! Goede sambal erbij, heel erg bedankt voor deze totale smakelijke ervaring. Blijf aub zo constant in jullie smaak en kwaliteit, ga zo door!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, juiste temperatuur en snelle levering.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. De nasi en de saoto en de heerlijke loempias. Mijn favoriete Surinaamse eet tent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig en het eten komt snel. Bezorgers zijn vriendelijk. Het eten komt nog heet aan. De porties zijn groot en het smaakt goed!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

roti kipdijfilet speciaal, nasi met kipsate. erg smakelijk en zeker voor herhaling vatbaar!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld, het is eten is lekker en goed op smaak. Wel moet je soms even geduld hebben met de bezorging. Wij zullen hier vaker bestellen👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging vlot. Alles is duidelijk op de site. Snel bezorgd . Eten is netjes ingepakt en eind resultaat!!! Overheerlijk. Mijnheer S. Onze complimenten. Zal vrienden en familie aanbevelen. Toppersssss!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Vers, consistent en netjes verpakt wanneer het wordt bezorgd.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Alles klopte en werd volgens toezegging op tijd bezorgd.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer kregen we het eten lauw

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel keuze en goede porties. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst gegeten hier. SUPER LEKKER! Vers en goed van smaak. Net zoals thuis! Snelle en vriendelijke service ! Zeker een aanrader!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker gegeten. Nasi saté, telo bakkeljauw en saoto goed op smaak. Blijf zo doorgaan!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti-rol had maar weinig vulling en was erg droog en er zat ook geen ei bij zoals ik had besteld. De roti met losse plaat was heerlijk.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en vooral lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke roti.... vaak gehaald, gekookt, maar nu ga ik Alleen nog afhalen : )

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel lekker en vriendelijk!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , aanrader

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm aangekomen. Ik zou bij de roti een extra plaat bestellen porti bami kan je zeker met z’n tweeen delen. Telo zou ik niet laten bezorgen(smaak goed) maar de cassave was niet meer krokant. Zeker nog een keer het bestellen ward

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten, goed warm en een vriendelijke bezorger! 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, ook de Kids hebben van de Saoto soep genoten.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar blijft ďe Tjauw Min ?

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, roti lam is subliem. Klantvriendelijkheid ook top. Snel bezorgd, heel bij met deze zaak :-)

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goeie roti! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang dus ik kan daar helaas maar 3 sterren voor geven. Werd wel keurig gebeld dat het langer zou duren. Eten was as usual weer top!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke maaltijd ontvangen. Dit keer veg nasi, bami met kip, sate en veg Bara. Allemaal van prima kwaliteit. Gelukkig heeft men het kennelijk druk waardoor de bestelling iets langer duurde. Evenals thaidelivery een aanwinst voor Diemen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed, helaas 1 - 1.5 uur moeten wachten ervoor

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk, smaakvol eten. Grote portie met lekker veel saus. En een heerlijke roti.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lieve mensen, goede service! Lobi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami met geroosterd kip besteld en saté Echt heerlijk gegeten. Smaakt echt goed!! Netjes verpakt en zeker het proberen waard. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, vooral de vegetarische gerechten zijn overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Het eten was heerlijk en ook netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vegetarische nasi & bami! Als bijgerecht aubergine, ook superlekker. En de porties, mega! Ik kan er meestal minimaal 2 x van eten. Snelle en vriendelijke levering. Ik wilde via hun eigen site bestellen ipv via thuisbezorgd maar dat kon niet met mijn postcode terwijl het via Thuisbezorgd wel kon. Dat heb ik doorgegeven en het werd gelijk aangepast. Top! De volgende keer (die gaat zeker komen) ga ik de roti proberen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorging!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en heerlijk gegegeten. Stipt op tijd bezorgd. PS sealing lastig los te krijgen

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten echt een aanrader.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling hier (wel de Thai al geprobeerd: ook prima!!) en is bijzonder goed bevallen. Lekker! Gaan wij zeker meer gebruik van maken.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker! En het eten werd snel gebracht!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service netjes op tijd en prima broodjes hete kip

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Roti !

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurige verzorging, netjes verpakt. Lekker gegeten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Helaas door dedrukt wat langer moeten wachten, maar zal er zeker eer bestellen en aanraden aan friends and family

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti! Ga zeker nog een keer bestellen.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! De roti doks was top! Ook de bami en de nasi waren erg lekker. Zeker een aanrader! Goede service, hele vriendelijke mensen. Vooral zo houden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer gehaald. Erg lekker en keurig verzorgd en bezorgd. Ik hoor ook meerdere lovend over het Surinaams eethuisje.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top roti.top saoto.heerlijke bara. Ben dan ook benieuwd naar de rest van de maaltijden.altijd goed warm verzorgd. Houden zo. Ben het al beu om alle tenten te proberen die bagger maaltijden verkopen. Keep it up,

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Het was erg veel en super snel bezorgd! Helemaal top👌🏼

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en betaalbaar eten! Vooral de toevoeging van pompoen bij de roti is echt een aanrader. Een verbeterpuntje voor ons zou zijn om wat groente bij de nasi te serveren. Verder was het top.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en stipte, vriendelijke bezorging. De roti is fantastisch, evenals de tempeh. We hadden vier verschillende soorten besteld: vegetarisch met ei, kip, lams en eend. Allemaal zeer lekker. Op zoek naar heerlijke, authentieke roti? Zoek niet verder!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie. Smaakvol, snel bezorgd.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste roti in de buurt, super vriendelijke eigenaar!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast, great customer service and, most importantly, delicious!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti’s!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe, the best roti ever!! Omg en die pittige zwarte saus is om van te smelten, zo lekker!! 10+

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd Het eten was vers en heerlijk Beste eettent van nederland! Aanrader!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk heeeeerlijkkkkkk😍

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima service! Ga vandaag weer bestellen :-)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service en super vriendelijk personeel! En niet te vergeten heerlijke gerechten! Echt een aanrader!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super lekker eten, echt top kwaliteit

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en erg lekker eten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk eten, warm en op tijd bezorgd ! Aanrader !!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentiek zoals als moeders het maakt! Geen vette, zoute of droge zooi die helaas in de omgeving bezorgt durft te worden.....als je het probeert vergeet je je stam-bezorgdienst en hoef je alleen deze website te onthouden :-)

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topservice, snelle levering, lekkere smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en supersnel bezorgd! Super goede kok en service! Volgende keer bestel ik weer.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker aan te raden, tot nu toe ben ik zeker verkocht. Top eten, top mensen super vriendelijk er is ook een geweldige zweer. Zou zeggen welkom in het surinaams huisje!